Over ons

Over Wash A Lot: dog wash self service

Welkom bij Wash A Lot, onze dog wash met self service in Aalst! Een plek waar baasjes met hun vuile honden terechtkunnen voor een wasbeurt in een hondenwasmachine. Onze moderne dog wash is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor de allerbeste hondenwaservaring: shampoo, conditioner, professionele droogblazer… Alles om het gemakkelijk te maken voor jou, en aangenaam voor je hond!

Bij Wash A Lot kan je zelf je hond wassen en drogen in een hygiënische omgeving. Hier zorgen we niet alleen voor de vacht van jouw geliefde viervoeter, maar ook voor propere omgeving bij jou thuis. Gedaan met natte poten, rondvliegend hondenhaar en modder in je bad of douche. Wash A Lot is de ultieme bestemming voor baasjes die hun lieve viervoeters een verfrissende wasbeurt willen geven zonder gedoe in eigen badkamer.

Je moet geen afspraak maken om je hond te komen wassen bij Wash A Lot. Daar kiezen we bewust voor, omdat we baasjes en hun honden willen verwelkomen die bijvoorbeeld terugkomen van een wandeling. Het is moeilijk om vooraf in te schatten hoe vuil je hond zal zijn. Je bent elke dag welkom op het moment dat je hond het nodig heeft én dat jou uitkomt.

Ontwerp zonder titel (66)
Ontwerp zonder titel (64)

Van trimsalon naar dog wash met self service

Lotte Van Laethem is het kloppend hart achter Wash A Lot én Trim A Lot. Lotte is van kinds af aan gepassioneerd door dieren, en werken met honden was altijd haar ultieme droom. In 2021 behaalde Lotte haar diploma als hondentrimster en opende kort nadien haar eigen hondentrimsalon Trim A Lot. Twee jaar en tal van lieve hondjes later was het tijd voor een nieuwe stap: Wash A Lot.

Eind 2023 opende Lotte haar eigen dog wash met self service, gelegen naast haar hondentrimsalon in Nieuwerkerken. De eerste dog wash in Aalst en omstreken! Lotte's expertise en liefde voor honden vormen de basis van deze nieuwe stap. Een innovatieve aanvulling op het bestaande trimsalon, waarmee Lotte haar droom om met honden te werken naar een nieuw niveau heeft getild.

Hou je badkamer proper en kom langs bij Wash A Lot!

Ontwerp zonder titel (22)

Hoe kan je Wash A Lot bereiken?

Liever je hond laten wassen?